Seekord sõitsid lapsed suusatama, aga meie mitte. Uus olukord, harjumattu, kui annab enda kasuks keerata. Hannagi lausus lahkudes, et nädal on meil vaba voli süüa oma „molluskeid“, seeni ja muud mis tema meelest söömis kõlbulik pole. Korraldasime peo kahele, austrite ja kammkarpidega.
Kammkarbid ju teadupärast erilist kohtlemist ei vaja, praadisin neid vaid kergelt grillpannil ja juurde tegin Roman Zastšerinski
Tsitrusedressing'u raamatust Eesti kokkade kokaraamat. Kastmele lisasin veel veidi värsket koriandrit. Pidu oli nautimist väärt!
Tsitrusekastelaim
apelsin
½ verigreipi
1 spl suhkrut
3 spl oliivõli
soola
1 punane tšilli
murulauku
koriandrit
Pressi tsitrustest mahl välja. Sega juurde suhkur,oliivõli ja sool. Haki tšilli ja murulauk hästi peeneks. Lase 10 minutit seista.
No comments:
Post a Comment