Turult leiab veel vaarikaid. Sealt saab ka kanamaksa. Õigupoolest leidus veel nädalapäevad tagasi, praku enam mitte:( Selgub, et need kaks sobivad suurepäraselt kokku. Idee ja inspiratsioon on pärit Anne&Stiil septembrinumbrist, kus kaks sõbrannat teatri- ja filmikunstnik rabaservas draamat teevad. Panin minagi kanamaksa piima sisse sulama ja jäin kannatamatult ootama, kuidas draama koduköögis võiks õnnestuda. Kõik on ülimalt lihtne, tuleb vaid varuda kannatust, et maks aeglaselt üles sulaks. Siis pannil või sees mõlemalt poolt u 2 min praadida. Taldrikule sättida, soola, pipart ja ohtralt vaarikaid peale raputada. Lõpuks niristada peale palsamiäädikat. No keele viis alla!
kanamaks
piima
vaarikaid
soola
musta pipart
palsamiäädikat
Oh, oleks veel värskeid vaarikaid - siis kindlasti prooviks!
ReplyDelete