Külmsuitsu põdrafilee, mille viimasest jahisaagist sain, oli nii eriline ja maitsekas, et ma teda ilma ilustamata lihtsalt nahka panna kuidagi ei raatsinud. Ehtisin selle siis metsaseentest salatiga. Seenesalat on küllalt hea külmlaua amps ka iseseisvalt. Suitsuliha või metslooma lihast vorst, aga annab metsamaitset tublisti juurde. Liha võib ka salati sisse peeneks hakkida, või siis niisama taldrikule laotada ja salatitörtsu peale tõsta.
300 g soolaseeni (männiriisikad)
3 hapukurki
murulauku
2 tl mädarõigast
3 spl hapukoort
Leota soolaseeni öö läbi. Haki seened, kurk ja murulauk. Sega mädarõigas hapukoorega ja lisa kaste seentele. Sega ja tõsta suitsulihast lõigatud viilule.
No comments:
Post a Comment