April 30, 2014

Roheline supp


Ere valgus lükkab ikka tihedamini toast välja. Päike kutsub mere äärde ja metsa. Metsalused on kaetud õrnrohelise vaibaga, karulauk on parimas vormis ja ülased õitsevad üksteise võidu. Turutädid pakuvad juba heldema käega kraami, karulaugu krapsakad pundid punnitavad  purkides. Peaks küll tahtejõudu kasvatama ja metsa metsikut lauku tooma minema, aga linnainimese pseudokiire ei lase. Tunnistan üles,  kahju oli turutädide korjatud kraami närtsima jätta, tõin ära.



Kurgisupp karulauguga

2 portsjonit

1 avokaado
1 pikk kurk
1 sl hakitud till
200 ml vett
1 küüslauguküüs või pool väiksemat punast sibulat või punt karulauku
0,5 tl meresoola

Poolita avokaado ja eemalda kivi. Haki kurk väiksemateks tükkideks. Pane võik ained blendrisse ja lisa 1/3 veest. Surista ühtlaseks, lisa ülejäänud vesi ja töötle veel veidi.
Kaunista kurgiviiludega ja hakitud tilliga.




No comments:

Post a Comment