tag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post2571608801481976695..comments2024-03-27T09:28:37.186+02:00Comments on Puhas rõõm: SpanakopitaPirethttp://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-48096996286064125462021-11-25T16:18:12.905+02:002021-11-25T16:18:12.905+02:00mis kuumusega ja kui kaua ahjus?mis kuumusega ja kui kaua ahjus?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-25554684996415403742010-07-27T23:37:59.320+03:002010-07-27T23:37:59.320+03:00See alateadvuse teooria tundub üsna töötav teooria...See alateadvuse teooria tundub üsna töötav teooria olevat. Varsti arendame välja toidublogijate Murphy seadused. Peamine teema on ideede kokkulangevuse ja üheaegsuse kohta :)<br />Njah, ja ennustavad, et kuumalaine taandumas ja siis võib jälle küpsetamise-katsetamise ette võtta. Gözleme tegelikult (tihti tänaval ja sinu silme all) tädide poolt vahetult enne küpsetamist valmis rullitud tainast toit, aga kuna Silvena Rowe raamatus "Purple citrus and sweet perfume" oli niiiii ahvatlev filoga cheddari-koriandri gözleme retsept, siis tuleb see ka ära proovida. Minu sõna selle peale, et teen ära ja jagan muljeid :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-31654670932670009062010-07-27T14:17:37.764+03:002010-07-27T14:17:37.764+03:00Jaaa, seda alatedvuse tööd olen varemgi märganud:)...Jaaa, seda alatedvuse tööd olen varemgi märganud:) ja see on vahva:)<br />Tuuli, ootan samuti gözleme postitust Kuumus annab juba tasapisi järele...Pille liibanoni õhtul ma kätt päriselt filo külge ei saanud, kuid aitas seegi kaasa filosõprusele:)Pirethttps://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-45782122618216666142010-07-27T13:28:52.373+03:002010-07-27T13:28:52.373+03:00Liina, mul on kaks spanakopita-tegu selja taga, se...Liina, mul on kaks spanakopita-tegu selja taga, sest .... eeeh, kogu spinat sai korraga valmis peenramaal ja tuli kuskile pista. :) <br />Tuuli - mu türgi kurdist korterinaaber Edinburghis tegi üht imehead spinatipirukat, aga mingi jogurtitainaga hoopis. Jään gözleme-postitust ootama..Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-43318716701290569782010-07-27T11:27:43.550+03:002010-07-27T11:27:43.550+03:00Ma kardan, et toidublogijatel on tekkinud mingi ko...Ma kardan, et toidublogijatel on tekkinud mingi kollektiivne alateadvus :-DDD Ma just täna hommikul lappasin mingeid vanu ajakirju ja panin filo ostunimekirja, et spanakopitat teha.Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-83553778581663450992010-07-26T21:49:51.493+03:002010-07-26T21:49:51.493+03:00Oi, spanakopita on väga mõnus pirukas! Spinat koos...Oi, spanakopita on väga mõnus pirukas! Spinat koos valge juustulisega (feta, ricotta vm) ka mul üks lemmikkooslusi. <br />Ise võtan juba mõnda aega hoogu, et üks Gözleme-teemaline postitus teha (seal ka peaosatäitja filo), aga kuumade ilmadega käin oma ahjust suure kaarega mööda ja enne sisse ei lülita, kui temperatuur veidi järele annab :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-47246778011855114422010-07-26T21:25:32.065+03:002010-07-26T21:25:32.065+03:00Mmmh, ma mõtlesin, et Sul õnnestus liibanoni köögi...Mmmh, ma mõtlesin, et Sul õnnestus liibanoni köögi õhtul filoga sõbruneda juba? ;)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com