tag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post7856415712130177260..comments2024-03-27T09:28:37.186+02:00Comments on Puhas rõõm: PardikoivadPirethttp://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-56561715787570074212010-02-27T10:09:12.948+02:002010-02-27T10:09:12.948+02:00ma pean ennast pragu vägisi kinni hoidma toas, et ...ma pean ennast pragu vägisi kinni hoidma toas, et mitte koibade järgi minna.... see sai kindlasti parem kui rillette, seda jõuab alati teha. ja see kaste, mis sest, et pudelist! ja pildid lähevad Sul ka aina ilusamaks!vahterliinahttps://www.blogger.com/profile/02430935156909441614noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-30832128512188954652010-02-26T21:49:59.647+02:002010-02-26T21:49:59.647+02:00Tark, mees teab, mis räägib:)Tark, mees teab, mis räägib:)Pirethttps://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1377222669181369900.post-65861817062609629212010-02-26T21:26:07.923+02:002010-02-26T21:26:07.923+02:00mõni aeg tagasi külastas Tigu metropoliit Stefanus...mõni aeg tagasi külastas Tigu metropoliit Stefanus, kes tellis pardikoiva confit'd, mida me tookord serveerisime Alsace'i hapukapsaga. Tema Eksellents sõi ja kiitis, kuid kommenteeris, et pardikoiva confit on nii rammus ja maitserohke roog, et sellega vaid roheline salat haakub. Rääkis oma kogemusest, kuna ta vennal olla Toulouse'is restoran, kus aina ja ainult confit'd pakutakse.Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.com