Vutt on väike linnuke, nii pisike, et ühest naljalt kõhtu täis ei saa, seepärast tasub ikka varuga võtta, kui letil lebab. Mina olen nendega Sadamaturul trehvanud. Edasi on kõik lihtsamast lihtsam.
6 vutti
2 spl õli
1 sibul
3 küüslauguküünt
punt salveid
200 ml 35% koort
soola
pipart
kirsstomateid
Pane ahi soojenema 200 kraadi peale. Haki sibulad ja küüslauk. Kuumuta pannil õli ja pruunista vutte pannil paar minutit igast küljest. Samal ajal lisa pannile sibul, küüslauk ja salveilehed ning kuumuta veel veidi. Vala üle koorega, lisa terved tomatid ja tõsta ahju järelküpsema 20 minutiks. Serveeri salati või röstitud juurviljadega.
Oh jah, mul on ka need koorekastmes vutid Põhjakast saati hinge pääl. Aitäh, et meelde tuletasid ja otsa lahti tegid!
ReplyDeleteVõta heaks, Liina. Tee ära, ega hing enne rahu ei anna:)
ReplyDelete