June 9, 2011

Restoranid tänaval


Alles, see oli, kui ma eelmisel suvelõpul Kopenhaagenis restoranide tänavafestivalil äärekivil istusin ja vähke süüa krõbistasin. Ise seejuures juureldes põhjuste üle, mis paneb tuhandetesse ulatuva inimassi liikuma ja suhteliselt ebatavalistes ja nigelates oludes toitu mekkima, kui mugavam ja ilusam oleks ju sättida end valgete linadega laudade taha, et nautida toiduelamust. Aga, jah, ega alati ikka päris kindel ju olla ei või, kas soovitud elamuseni ülepea jõutakse. Kulutatud ajast ja rahast hakkab siis kahju ja see sunnib ettevaatlikusele. Hoopis lihtsam on otsustada, kui enne veidi proovida saab.
Nii sätivadki paljud toiduhuvilised end kohe platsi, kui mõnes linnas restoranid tänava liikluseks sulgevad ja letid ritta laovad, et end huvilistele lähemale tuua ja koka käekirja-näiteid pakkuda. Oma suu(silm) on kuningas:)







Nüüd siis toimubki restoranide festival meie oma linnas. Sel nädalavahetusel saab Rotermanni kvartali keskväljakul maitsta mitmete tuntud ja vähemtuntud restoranide miniroogasid, võrrelda neid omavahel ning seda kõike sümboolse tasu eest.
Taskusse tasub varuda peoga kahe-euroseid ja reedel kell 16 kohal olla. Laupäeval saab restoranituuri alustada kell 12.



Eeluure muljeid jagavad Liina, Aet ja Tuuli.

3 comments:

  1. mul kohe pisut kripeldab, et eestist ära sel korral....
    Maarja

    ReplyDelete
  2. Maarja, loodetavasti tuleb jätkuüritusi.

    ReplyDelete
  3. Oleks tahtnud olla seal... nuuh!

    ReplyDelete