August 18, 2010
Kamaparfee suvemarjadega.
Selle suve hitmagustoidud on olnud erinevad jäätised ja sorbettid. Siia ritta sobib ka kamaparfee. Parfee kõlab iseenesest peenelt, kuid on oma olemuselt lihtsam, kui jäätis ehk siis külmutatud kreem. Kama seostub mulle ikka millegipärast alati suvega. Talvel nagu ei meenu. Seega külmutatud magustoitude rivis lihtne suvine maius, mida on hõlbus valmistada ja maitseb koduselt.
allikas: perenaine.ee
1 tuub kohupiimapastat
2 dl vahukoort
1 sidruni mahl
1 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 dl kamajahu
suvemarju
Vahustasin koore suhkruga pehmeks vahuks. Lisasin juurde kohupiimapasta ja sidrunimahla. Segasin kergelt juurde kamajahu ja vanillisuhkuru. Mina kasutasin külmutamiseks ümmargust keskelt auguga keeksivormi. Katsin selle toidukilega, valasin sisse parfeesegu ja asetasin paariks tunniks külma. Enne serveerimist lasin toatemperatuuril veidi sulada. Kummutasin seejärel taldrikule ja eemaldasin kile. Täitsin rõnga suvemarjadega.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment