December 4, 2010

Carpacco jaanalinnulihast


300g jaanalinnufileed
3 spl oliivõli
2 spl sidrunimahla
2 pressitud küüslauguküünt
soolahelbeid
musta pipart veskist
serveerimiseks Parmesaani

Keera liha tihedalt toidukilesse. Pane vähemalt 30 minutiks sügavkülma.(mina hoidsin üleöö) Võta liha külmast toatemperatuurile. Sega esmalt kastme komponendid omavahel. Seejärel lõika lihast terava noaga paberõhukesed viilud, lao taldrikule ja kalla üle kastmega. Lase veidi maitsetel imbuda ja kaunista parmesaanilaastude ning rukola lehtedega. Serveeri rohelise salati ja ahjus röstitud ciabattaga.

1 comment:

  1. see on nüüd küll nii ilus, et kole kohe! päriselt ka!
    vähe on toite, mille maitse oleks välimusega nii kaunis kooskõlas.

    ReplyDelete