March 25, 2011

Tunnustus: The Gorgeous Blogger


Blogimaastikul on veerema lükatud tunnustuse laine. Tuli ülelahe Soomest ja rullub lahti siinpool kallast. Ah, mis mõnus on selles vahuses laines supelda! Ülimalt meeldiv oli saada tunnustus oma blogile superblogijalt Mari-Liisilt ja veel teinegi äramärkimine maailmarädurist Jutalt. Need kaks paid on minu jaoks mõlemad kuldaväärt, kuna imetlen ja loen ahnelt ise iga nende blogipostitust. Olen tänulik ja elevil!
Tunnustusega kaasa käib ka kohustus vastat küsimustele ja jagada tunnustust edasi. Annan endast parima, et kiitust edasi anda. Enne, aga vastused kohustuslikele küsimustele.

1.Millal alustasid oma blogiga?
Alustasin kaks aastat tagasi. 18. jaanuar 2009 tegin esimese postituse.

2.Millest kirjutad oma blogis ja mida kõike see käsitleb?
Ikka toit on see mille ümber jutt käib.

3. Mis teeb sinu blogist erilise võrreldes teistega?
Arvan, et midagi erilist siin polegi. Kirjutan ja pildistan nii, kuis parajasti tundub ja välja tuleb. Emotsioon on see mis mind tagant tõukab ja liikuma paneb. Kaameraga plõksimine ka meeldib.

4.Millest sai alguse sinu blogimine?
Pisike ja Pisut Segi ja Aglio e Olio olid need blogid, mida lugedes tundsin, et vait olla enam ei saa. Nemad inspireerisid mind oma loovust otsima ja arendama.

5.Mida tahad muuta oma blogis?
Tahan jätkuvalt areneda. Kirjutada nii nagu Liina, pildistada nagu Marju, olla põhjlik nagu Mari-Liis ja postitada nii tihti nagu Tuuli. Kõige selle juures peaks ikka rõõm ja oma nägu alles jääma:)

Minu poolt läheb tunnustus teele

Pisike ja Pisut Segi. Selgitab põhjalikult, miks asjad on nii nagu nad on. Lisaks veel kaunid toidupildid.

Tigu tegemised. Restoranipidaja jagatud mõtted ning arvamused. Ohtralt paeluvaid kulinaarseid teemasid, lisaks teravamaid teemapüstitusi, mis roosamannavahust blogimaastiku tasakaalustavad, vahest tormigi tekitavad.

Elis köögis. Kiirelt arenev ja ohtralt tuult tiibadesse koguv blogi.

Elust siin ja seal. Imeline oskus kirjutada vähe ja öelda palju.

Mõtelda on mõnus. Mõni blogi on lihtsalt imeline, siin käin ma ennast kosutamas ja emotsionaalselt laadimas.


Indu ja püsivust kõigile blogijatele, olete kõik imetlusväärsed!

2 comments:

  1. Suur tänu, Piret :)
    Sinu nautleja hing, Liina sõnaseadmise osavus, Mari-Liisi põhjalikkus ja Tuuli postitustihedus koos Marju imeliste fotodega annaks kokku kõigi blogide kuninga!

    ReplyDelete