February 3, 2011

Blogist välja

Nii. Nüüd on siis see hetk, kus tarvis virtuaalmaailma kaitsvast rüpest välja tulla. Nimelt astun ma koos teiste toidublogijate Mari-Liisi, Liina, Tuuli, Aeda, Profa, Kätrini, Katrini, Elise ja Ragnega teie kriitiliste pilkude alla sel nädalavahetusel kaheks päevaks loodud pop-up kohvikus Blogi. Tahame teid veenda, et see pole ainult tühipaljas vahutamine ja butafooria, mida me oma blogides pakume, vaid täitsa söödav kraam. Ja me ise ka lihast ja luust inimesed, nii tavalised ja kõik omamoodi erilised. Kohvik on avatud Solarise keskuses 5. ja 6. veebruaril kella 12-st kuni kaupa jätkub. Olude sunnil sai kohviku menüü üsna koogirohke, nii et saab suu magusaks. Olete kõik oodatud ja lahkesti palutud uudistama, sööma ning juttu puhuma.
Mina pakun kohvikus šokolaadikooki. Kuidas ma seda täpselt tegin saab näha järgnevast klipist.
Peab tõdema, et kaamera teisel pool tunnen ma ennast märksa paremini, aga eks elus peab ikka proovima erinevaid asju, et jõuda endas selgusele:)

Kohtumiseni Solarises!

6 comments:

  1. Kahju, et keegi meid ei kutsunud sellest põnevast üritusest osa saama. Hummer nagu polekski toidublogija...

    ReplyDelete
  2. Hummer on noorele kutsule kohaselt nagu natuke kärsituvõitu? See ju alles algus, küll varem või hiljem kõik toidublogistkad kokku tulevad. suur suvi veel ees, kes teab, mis üritusi ees ootamas on :-)

    ReplyDelete
  3. Pabistamiseks polnud ju üldse põhjust.Väga vahva klipp. Jube kahju, et ei saa kohvikusse tulla...

    ReplyDelete
  4. Justnimelt Hummer, oleme esimesteks katsejänesteks, kui huvi püsib, tulevad ka kindlasti jätkuüritused ja toredatest toidublogidest puudust pole.
    Tänud, Roheline märkmik:)

    ReplyDelete
  5. Mul on ka kahju et ei saa ise kohvikusse tulla. Väga tore üritus! Robi igaljuhul vaatas klippi huviga ja tahtis veel vaadata tädi :) Vaatasime ka teisi klippe, aga tema eelistuseks oli tädi Piret, mida nõuti uuesti!

    ReplyDelete
  6. Klimp, ütle Robile tänud toetuse eest:)

    ReplyDelete