October 27, 2011

Järgmisel nädalal kodus ei söö!



Telefon tegi viis korda järjest plinn-plõnn ja minu broneeringud söökideks järgmisel nädalal viies erinevas restoranis said kinnituse. Ei, ma ei läinud hulluks, aga kakskümmend viis restorani pakuvad head-paremat vaid ühe nädala jooksul päris hullude hindadega. Ürituse nimi on Tallinna Restoraninädal. Seda võimalust peab ju ometi kasutama. Potid-pannid kodus saavad vaba nädala! Kõlab, nagu loominguline puhkus :)

Aga see pole veel kõik. Restoranielu Tallinnas keerleb kui karussell.

27. oktoobril pakub Tammuri talurestoran õhtusööki restoranis Plaz.
28. oktoobril annavad ühise õhtusöögi Helsingi restorani OLO peakokk Pekka Terävä ja Vladislav Djatšuk restoranis Tchaikovsky
5. novebril läheb kohvik Moon bussitäie toiduhuvilistega külla Põhjakale.
9. novembril annavad 5 Lõuna-Eesti peakokka õhtusöögi restoranis Senso
12. november on Põhjaka restoran vastukülaskäigul Moonis.
17. november avab mõneks ajaks taas uksed Tigu

4 comments:

  1. Mina ilmselt söön järgmisel nädalal ikkagi kodus, sest telefonis kõlab ainult Celine Dion ja keegi minuga suhelda ei taha:) Iseenesest muidugi tore, tähendab, et üritus on juba ette suurepäraselt õnnestunud.

    ReplyDelete
  2. Merit, jah kannatlikust on tõesti vaja! Broneerimine on läinud käima täistuuridel. Ma loodan siiski, et sa vaid Celini poolt pakutavaga ei pea lepima.

    ReplyDelete
  3. Huvi on osutunud tohutult suureks. Esimese kahe päevaga müüdi maha peaagu 2/3 kohtadest. Telefon on tõepoolest pidevalt kinni. Peaks paluma, et nad vähemalt paremat ootemuusikat laseks.

    ReplyDelete
  4. kiunun siin, ausalt. kõigepealt kiunusin Su fotod nähes, käisin mööda kodu arvutiga ringi ja demonstreerisin Su fotokunsti pärleid. Ja siis lugesin järgnevate nädalate plaane ja kiunusin veel. Äge, äge, äge, muud polegi öelda!
    Juc

    ReplyDelete