July 11, 2010

Maasikasupp


Suvi on mõnus. Palavus on lahe, eks näis kuidas kuumalainega lood on. Hetkel elame õues. Sööme terrassisl ja lebotame võrkkiiges. Sääsevõrgud, mis eelnevatel aastatel olid pigem dekoratsioonid lamamistoolide kohal on kõvas kasutuses. Küpsetada väga ei viitsi ja kes see palavusega neid kooke söökski. Külm maasikasupp seevastu läks nagu kerisele.

1 kg maasikaid
2 apelsini
4 spl demerara suhkrut
1 laimi mahl
1 dl Cointreau'd
serveerimiseks jäätist

Puhasta maasikad, lisa suhkur ja apelsinidest pressitud mahl ning riivitud koor. Lisa laimimahl ja liköör. Töötle blenderis või sauseguriga ühtlaseks. Serveeri hästi külmalt koos jäätisega.

2 comments:

  1. Mul on ka ammu juba maasikasupi mõte peas keerelnud ja see siin tundu kohe väga isuäratav olevat :)

    ReplyDelete