May 5, 2013

HÖFF



Hullud ideed on lahedad. Enamasti mida hullem, seda põnevam. Kulus ainult paar minutit, kui me koos Tuuli, Liina ja Mari-Liisiga andsime oma nõusoleku Höffi tiimile ning olime valmis  õlad alla panema õõva-õhtusöögile. Just  seesugune eine oli plaanitud anda hispaania filmilavastaja Óscar Rojo  üheks festivali kõnekamaks linateoseks kujunenud hispaania õudusfilmi „Kõigesööjad” maailma esilinastuse eel. Õudusfilmi ja trilleri žanril balansseeriv linateos räägib salastatud söömaorgiatele kogunevatest rikastest elunautlejatest, kellele pakub inimliha söömine ülimat naudingut. 
Filmivaatamise julgusest jäi meil küll  puudu, kuid õhtusöögi menüüks kokkupanemisel ilmutas Pegasus end  eriti eredalt. 
Meile jäi küll suureks saladuseks, kust ammutavad inspirtasiooni õudusfilmide tegijad ise, aga ilmselt  loovus piire ei tunne ja filmikunst on ülivõimas. Küllap on päris palju pelgureid, kes meie poolt pakutud süütust menüüst ivakestki, isegi mitte keelootsaga, puutuda ei julgeks. Filmimaailmas karastunud kunstnikud pole ometi mingid argpüksid, seega maitsesid ja pildistasid nad pakutut isukalt. Mine tea, äkki said värsket innustustki:)
Menüüs oli:
wakame vetikates tardunud  kaamed jogurtinäod


mustad spagetid tardunud veripunase tomatikastmega


veisesüdame tartar röstitud saial


                      keelega võileib väikese mädarõikaga 



grillitud kanasüdamed ja seasabad


röstitud luuüdiga saiad


beseekummitused 


porine kreem mustast seesamist šokolaadimullaga ehk Haapsalu muda

3 comments:

  1. No äge, et kogu see hullus on kellegi poolt ikka talletatud ka. Tänud, Piret ja MAri-Liis, koos hullude asjade ettevõtmise eest! Kusjuures vaatad pilte ja pole nagu sugugi õudne. Täitsa isuäratav hoopis :)

    ReplyDelete
  2. Jah, Piret, miks sa tegid nii ilusad pildid? Need oleksid ka pidanud õuuudseeed olema! :) Aga minu poolt ka teile suured tänud kihvti päeva eest ja kindlasti teeme peagi taas koos midagi ägedat ja hullu!

    ReplyDelete