January 6, 2013

Mandariin ja granadilli- uued sõbrad mozzarellale.




Viimanegi kuuseokas põranda praost kokku kogutud, lasen  rahus jõuluajal minna. 
Uhh, uus algus on lootusrikas ja nii paljude võimalustega. Tahaks midagi uut ja seniolematut. Iga päev peaks tegema midagi natukenegi teistmoodi, kui tavaliselt. Alustada võiks  ju näiteks  salatist. Vana hea mozzarella-salat uute kaaslastega. Lubage tutvustada mandariin ja granadill. Põnev seltskond, täielik klapp.




1 pall Buffalo mozzarellat
2-3 granadilli
4-5 mandariini
meelepärast rohelist (rukola, petersell)
extra virgin oliiviõli 

Rebi juust taldrikule tükkideks. Fileeri mandariinid ja lisa juustule. Rebi salat või haki maitseroheline. Poolita granadillid ja kraabi sisu lusikaga salatile. Nirista peale oliiviõli.



2 comments:

  1. Assa-poiss! See aasta tuleb tõesti täiesti teistmoodi. Väga lahe kamp on taldrikul kokku saanud ja valetaksin, kui väidaksin, et ei kavatsegi seda kooslust ise esimesel võimalusel katsetama hakata.
    Et siis Head Uut ja rutiinivabat aastat!

    ReplyDelete
  2. Võehh, Piret! Mis jumalavallatuid kooslusi sa siin propageerid! Mozzarellat peab ju ikka, kasvõi nui neljaks, talviste hallikasroosade tomatiõudustega konsumeerima :-D
    Aga kui tõsiselt, siis laulan uuele kombinatsioonile hosiannat ja võtan lähipäevil ka ette! Imekerge ja isuäratav tundub olevat!

    ReplyDelete