January 5, 2014

Key Lime Pie Smoothie koos uue aasta soovidega


Külluslikku ja rõõmsat aastat  Teile head blogilugejad!
Uus ja valge, lootusrikas ja helge, on käima lükatud ning küllap ka juba mõned jäljed või plekid külge saanud. Loodetavasti on plekid tekkinud ohtra toiduvalmistamise tulemusena:) Kõik peod  saavad ükskord otsa ja argipäev muutub taas armsaks. Tõttöelda ootan ma juba lootusrikkalt igapäevarutiini ja kohustusi, et siis nendega rõõmsalt jälle rinda pista ning tuletan endale meelde, et selles elu võlu seisnebki:)
Küllap on tänaseks ka kõik uue aasta soovid, unistused ja tegemised kirja saanud. Enamasti on algava aasta lubaduste topis kindlal kohal sellised, mis aitavad pihta saledamaks vormida. Siit tuleb ka minu  kingitus, mis aitab lubadust pidada. Veidi kergem versioon maitsvast laimikoogist, aga sama maitsev ja sobib imeliselt magustoiduks. Keeletargad soovitavad teda mahedikuks kutsuda, pealevaadates ja maitstes see nimi isegi päris sobib talle.


Laimi mahedik
4-le

4 laimi
400 ml kookospiima
2 banaani
4 külmutatud spinati kuubikut
100 ml vahukoort
100 g Kreeka jogurtit 
1-2 sl mett

Riivi kahe laimi koor(ainult roheline osa). Pigista laimidest mahl. Pane laimimahl, -koor, banaanid, spinat ja kookospiim blendrisse ning surista ühtlaseks. Kui tundub liiga hapu, lisa 1 sl mett. Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ja sega juurde jogurt. Lisa veidi mett. Jaga segu klaasidesse ja tõsta peale koore-jogurtisegu.




No comments:

Post a Comment