June 12, 2014

Dinner in the Sky


Suvi on vallatuste aeg, tavapärased rutiinid võib nüüd sügiseni varna riputada, sest aeg on nautida. Sööki näiteks saab nautida taas taevas. Usalda  ennast lihtsalt Dinner in the Sky meeskonna hooleks ja nemad teevad Su päevast erilise. Tõstavad kõrgustesse, kallavad klaasi šampanja ja meelitavad parimate roogadega, mida kõrgel õhus  serveerivad kokad, kes on teistest kõrgelt üle. 
Värskes õhus maitseb toit alati hästi, aga seal pilvepiiril on kõvasti enam elevust. Sel korral on taevasteks kokkadeks meie Vladislav Djatšuk  restoranist Tchaikovsky ja Jouni Toivanen Soomest tärnirestoranist Luomo. Lisaks serveerib eineid veel Mihkel Heinmets Dinner in the Sky peakokk.
Kõlgutasin minagi seal maa ja taeva vahel jalgu. Nautisin head ilma, avarat vaadet, maitsvat sööki ja lõbusat seltskonda. Pillasin kohmakusest, või kergest hirmust kahvli....ja üles tõsta teadagi ei saanud. Veidi kripeldab siiani, mine tea kuhu maandus. Õnneks olid meeskonnal varud ja sain kõiki lauakombeid arvestades eine lõpuni nautida. Mõned meenutused toredast päevast.


Hirmudest aitab einestajatel jagu saada julge turvapealik



Vlad ei karda midagi



Hallo, kas Maa...



Maapeal ei malda enam keegi olla, õhus rippumine on pop




Maised mured jäid mõneks ajaks kaugele





 Ah, et mida pakuti? Tuleb tunnistada, et toidule keskenduda on seal õhus keeruline, sest pidevalt tahaks ikka ka keerutada ja ringi vahtida:) Siiski jäi meelde eelroog: õrnalt pošeeritud lõhe, kurk ja vutimuna. Pearoog: röstitud hirvefilee sõstardega ja lõpetuseks: šokolaad, besee ja pistaatsia. 



Ilus suvepäev oli, tänud Prike!




2 comments:

  1. Nonii, selle taevas peetud pidusöögiga ja blogis ilmunud järelkajastusega loeme nüüd suve ametlikult alanuks! :D

    P.S Äge sonks tundub Sul olevat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maarja, jaa SUVI on kohal ja tuurid üles võtnud, nagu näha viib päris kõrgele:)

      P.S soengu asemel on loomupärased lokid ja süda hell:)

      Delete