March 23, 2009

Stenhus

Käisime „tutvust uuendamas“ vana hea Stenhusiga.
Üllatuslik oli menüükaart, mis pakkus nelja erinevat menüüd ja seda vägagi hea hinnaga 4 käiku 500 krooni eest!
Loomulikult on võimalik ka kõiki käike eraldi saada ja neid menüüde piires vahetada, kuid chef on pakkunud välja oma nägemuse ja nii on sündinud menüüd „Vana maailma klassika“, „Vahemere värvid“, „Sex in the Sity“ ja „Leonardo Davinci“
Seekord olid meie valikud klassikalisemad ja maitstud said kaks esimest menüüd. Toit oli ootuspäraselt hea ja nauditav, mida kahjuks ei saanud öelda teeninduse kohta. Mitte et teenindus oleks olnud ebaviisakas või aegalane...ei seda mitte. Kuid juba uksel sisenedes ei tehtud meist rohkem välja ,kui kiire peanoogutus restorani suunas, trepi kõrval kohtusime järgmise noormehega, kes soovis meile „head isu“? kuigi olime veel üleriietes. Saan aru,et tal olid parimad kavatsused, kuid antud hetkel oli see soovitus kentsakas.
All võttis meid vastu igati šikk ja viisakas kelner, kes siiski ei süvenenud pikemalt oma töösse ja tegi seda vägagi pinnapealsetl. Kuidas muidu nimetada veinisoovitust „ see on hea vein“ ja magustoit saabub lauda siis, kui sööja on hetkel lauast lahkunud? Sellise tasemega restoran niisuguseid vigu endale lubada ei tohiks. Antud juhul jäi mulje nõukaaegsest lipitsevast teenindusest, mitte proffesionaalsest gurmeerestoranile sobivast.

No comments:

Post a Comment